Det kan du lære på et Power BI-kursus

Vil du gerne lære at arbejde med Business Intelligence i Power BI? Så kan det være en fordel at tage på et Power BI-kursus. På et Power BI kursus kan du nemlig lære at omsætte komplicerede data til overskuelige resultater. Og dette kan være til gavn for mange virksomheder.

Hvad får jeg ud af et kursus i Power BI?

På et kursus i Power BI kan du lære en hel masse om dette emne. Du lærer at arbejde effektivt i Power BI Desktop, mens du også bliver introduceret til Power BI Cloud Service samt til DAX. Herved kan du nemt modellere dine data og kombinere flere forskellige datakilder, hvis der er brug for det.

Samtidigt får du praktisk erfaring med at beregne measures og kolonner med DAX. Du lærer ydermere at arbejde med datamodellering, opsætning af interaktive rapporter samt grafer og en masse andet.

Når du har været på et kursus i Power BI, vil du føle dig godt klædt på i forhold til at arbejde med dette. Du vil vide, hvilke funktioner og værktøjer som du skal bruge, når du giver dig i kast med at arbejde med datamodellering og datavisualisering.

Find et kursus i Power BI

Hvis du gerne vil på et Power BI-kursus, kan du nemt og hurtigt finde et kursus online. Det er en god idé at læse om flere forskellige kurser, så du kan finde det helt rigtige for dig. Desuden er det værd at vælge et kursus, der afholdes i nærheden af din bopæl.