Ny restaurant ørestad

I Ørestaden åbner ny gastronomisk madbodega med kendt …

I Ørestaden åbner ny gastronomisk madbodega med kendt kok i spidsen | bobedre.dk

21. jan. 2022 — I det innovative kontorhus HUB1 i Ørestaden kunne Madkastellet i lørdags åbne dørene op for Kays Købmand og Madbodega for første gang. Kays …

Madkastellet har en ambition om at gøre Ørestaden langt mere livlig og velsmagende. Nu har de løftet sløret for det første madunivers, se det her.

Kays er ny købmand, deli og madbodega i Ørestad (2022)

19. jan. 2022 — Ørestad er måske ikke kendt mest for liv og velsmagende dage, men det vil HUB1 og Madkastellets nye madtilbud gøre op med. HUB1 på Kay Fiskers …

Ørestad blev med ét langt mere velsmagende og livlig, da Madkastellet lørdag løftede sløret for den første del af et nyt madunivers i det innovative kontorhus HUB1 på en af Ørestads Citys mest prominente adresser.

De bedste restauranter i og nær Ørestaden med 1/3 af prisen

2. jan. 2023 — Opdateret 02.01.2023. Find gode restauranter i og nær Ørestaden med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Hvis ikke du bor og dagligt selv kan nyde det vibrerende Amager, bør du måske overveje at tage en tur rundt på øen, hvor bygninger og…

De 10 bedste restauranter i nærheden af Ørestad Station

De 10 bedste restauranter i nærheden af Ørestad Station – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Ørestad Station · Gorm’s Ørestaden · Dalle Valle Fields · Milano Restaurant & Pizzaria · The South Indian Fields · Restaurant BARK.

Restauranter i nærheden af Ørestad Station i Tårnby på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Ørestad Station i Tårnby, Danmark.

Ny restaurant i Ørestaden: Jeg må spille efter nye regler

29. sep. 2015 — Manden bag restauranterne Rambla, Studie Street grill og Café 8Tallet åbner nu ny restaurant i Field’s shopping center, og placeringen …

Ny restaurant i Ørestad med veludviklet cateringkoncept

Golfentusiaster ved det godt: I Ørestad ligger en af Danmarks bedste golfbaner, nemlig mesterskabsbanen i Royal Golf Club. Til golfklubben hører et klubhus, …

Iamlivin Copenhagen is at Kay Fiskers Plads. – Ørestad

Ægteparret bag Café 8TALLET åbner ny restaurant på Kay Fiskers Plads. … Ørestads Køb Salg Bytte Gruppe … Vuggestuer/dagplejer/børnehaver i Ørestad.

Ny italiensk mad- og vinbar er åbnet i Ørestad | Orestad-avis

Café 8Tallet, Michelle Celik og Timo Hoffman, der står bag den nye italiensk inspirerede mad- og vinbar PRIMO. PRIMO slog dørene op fredag 5. november og er …

Buon appetito – Ørestad har fået en ny italiensk inspireret mad- og vinbar på Kay Fiskers Plads. Det er iværksætterne bag bl.a. Café 8Tallet, Michelle Celik og Timo Hoffman, der står bag den nye italiensk inspirerede mad- og vinbar PRIMO.

Tv-kok står bag gryderne i ny madbodega: Snart kan du sætte …

Tv-kok står bag gryderne i ny madbodega: Snart kan du sætte tænderne i kvæg fra Amager Fælled

4. feb. 2022 — Kays Købmand og Madbodega« er åbnet i Ørestad. … smule klaustrofobi: »Det er stort set blevet til én stor restaurant« … nye antabus mod.

»Kays Købmand og Madbodega« er åbnet i Ørestad. Her kan man enten spise på stedet eller købe delikatesser med hjem. Bag står Madkastellet, mens køkkenchef og tidligere tv-kok Martin ‘Guf’ Becker Rasmussen udtænker menuen, der på sigt kommer til at indeholde kød fra kvæg, som har græsset på Amager Fælled.

Brasseriet 8tallet – København – VisitCopenhagen

Restaurant 8-tallet | Café | VisitCopenhagen

I den ene ende af 8tallet ligger Restaurant 8-tallet, som byder på god mad og en smuk … efter sightseeing blandt den nye og flotte arkitektur i Ørestad.

I den ene ende af 8tallet ligger Restaurant 8-tallet, som byder på god mad og en smuk udsigt på kanten af Kalvebod Fælleds fredede natur.

Keywords: ny restaurant ørestad